Η Inter Parfums ανακοίνωσε την υπογραφή συνεργασίας για τα αποκλειστικά δικαιώματα διεθνώς για τα αρώματα Roberto Cavalli, αρχής γενομένης από την 6η Ιουλίου. Η Interparfums Italia, η θυγατρική της εταιρείας που εδρεύει στη Φλωρεντία, θα διαχειρίζεται την επιχείρηση αρωμάτων Cavalli, τηρώντας τη στρατηγική της εταιρείας να αναπτύξει ένα ιταλικό brand hub, όπως αναφέρει η εταιρεία από τα κεντρικά της γραφεία στη Νέα Υόρκη.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την προοπτική της συνεργασίας μας με την Cavalli και τον δημιουργικό της διευθυντή, Fausto Puglisi. Θα εκσυγχρονίσουμε και θα αναβαθμίσουμε το πορτφόλιο των αρωμάτων, χτίζοντας μία ισχυρή παγκόσμια παρουσία για το brand ταυτόχρονα με μία δυναμική omni-channel διανομή και με βελτιωμένη παρουσία στο ράφι», δήλωσε ο Jean Madar, Πρόεδρος και CEO της Inter Parfums.

«Ανυπομονούμε για τη συνεργασία μας με την Inter Parfums καθώς εκπροσωπεί την αριστεία στη βιομηχανία των αρωμάτων. Τα αρώματα και η ομορφιά αποτελούν ένα σημαντικό πυλώνα για το brand Roberto Cavalli ώστε να προσεγγίζει περισσότερους από τους πελάτες μας στον κόσμο Roberto Cavalli, και δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο συνεργάτη», δήλωσε ο Sergio Azzolari, CEO της Roberto Cavalli.

(Πηγή: Fashion Network)