Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, η ηλεκτρονική πλατφόρμα μόδας της Answear, επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην Ελλάδα, με το Answear.gr.

Η «μητρική» Answear.com έχει έδρα την Πολωνία, ενώ δραστηριοποιείται, επίσης, στην Τσεχία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ουκρανία και, πλέον, στην Ελλάδα. Το Answear.gr περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία προϊόντων που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια και παρέχει άμεση αποστολή των ειδών, δωρεάν παράδοση και επιστροφή για αγορές άνω των 40 ευρώ, εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής και ασφάλεια των συναλλαγών, ενώ με την εγγραφή στο πρόγραμμα πιστότητας Answear Club, οι καταναλωτές απολαμβάνουν πολλαπλά οφέλη.

Το Answear.gr έχει μια ποικιλία από περίπου 94.000 προϊόντα, όπως ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, που φέρουν τις υπογραφές από τουλάχιστον 400 διεθνώς αναγνωρισμένων μαρκών, όπως Calvin Klein, Gant, Lacoste, Guess, Adidas, Nike, New Balance, Puma, Diesel, Levi’s, Lee, Wrangler, καθώς και πολλές premium, όπως Tommy Hilfiger, Red Valentino, DKNY, Emporio Armani κλπ. Παράλληλα, διαθέτει τη δική της μάρκα, την Answear Lab, τα είδη της οποίας πωλούνται αποκλειστικά μέσω του δικτύου της.

Σημειώνεται ότι αυτόν τον μήνα, η Answear παρουσίασε την καμπάνια της με τίτλο Girl Poewr συνοδευόμενη από την ομώνυμη γυναικεία συλλογή περιορισμένης έκδοσης, ειδικά σχεδιασμένη από το Answear LAΒ.