Την είσοδό της στην ελληνική αγορά ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει σύντομα σύμφωνα με πληροφορίες, η γερμανική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου About You. Μάλιστα, στο πλαίσιο του λανσαρίσματος, το τελευταίο διάστημα προωθείται έντονα η πλατφόρμα, μέσω διαφήμισης στα social media.

H About You είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες e-commerce στην Ευρώπη, έχοντας ως έδρα το Αμβούργο. Στόχος της είναι η ψηφιοποίηση της κλασικής αγοραστικής διαδικασίας, με τη δημιουργία μίας «εμπνευστικής» και προσωποποιημένης εμπειρίας αγορών στο κινητό τηλέφωνο.

Για τον λόγο αυτό, το About You καθίσταται ένας προορισμός αγορών, όπου οι καταναλωτές μπορούν να ανακαλύψουν είδη μόδας που πραγματικά ταιριάζουν στην προσωπικότητά τους, από μία γκάμα άνω των 2.000 brands. Η About Your έχει πωλήσεις που ξεπέρασαν το 1,17 δισ. ευρώ το οικονομικό έτος 2020/21 και σήμερα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους fashion e-tailers στη Γερμανία. Δραστηριοποιείται σε 23 αγορές και απασχολεί πάνω από 1.000 εργαζόμενους από 65 εθνικότητες.