Η εταιρεία Bestseller Hellas, αμιγώς θυγατρική εταιρεία της Bestseller με έδρα την Δανία, ανακοίνωσε ότι από τη 1η Αυγούστου 2021 εκπροσωπεί την Bestseller, στη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στη συνολική στρατηγική της εταιρείας για περαιτέρω παγκόσμια ανάπτυξη, με την είσοδό της σε νέες χώρες και στην αγορά των Βαλκανίων. Στο πλαίσιο της διείσδυσης της Bestseller Hellas στην Αλβανία, στη Βουλγαρία και στη Βόρεια Μακεδονία, η εταιρεία θα αναπτύξει καταστήματα λιανικής, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει το δίκτυο της χονδρικής των brands της.

Σημειώνεται ότι η Bestseller Hellas έχει σήμερα πάνω από 500 πελάτες χονδρικής και συνεργάτες λιανικής σε Ελλάδα και Κύπρο, αυξάνοντας διαρκώς το δίκτυό της, ενώ η μητρική της Bestseller, στην οποία ανήκουν τα brands Jack & Jones, JJXX, Only ,Vero Moda, Selected, Only&Sons, Pieces, Y.A.S, Noisy May, Name it, κ.α, έχει παρουσία, μέσω των brand της, σε 54 χώρες με 2.700 καταστήματα λιανικής και πάνω από 20.000 πελάτες χονδρικής.