Ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των αρωμάτων της η Notoscom με την προσθήκη τριών brands που ανήκουν στη L’Oréal. Συγκεκριμένα, η συμφωνία με τη Notoscom αφορά στα brands αρωμάτων Ralph Lauren, Diesel και Azzaro, τα οποία από τις αρχές του μήνα διακινούνται αποκλειστικά από τη Notoscom, με στόχο την αύξηση του μεριδίου αγοράς τους.
Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ευρύτερης στρατηγικής που ακολουθεί η L’Oréal και σε άλλες χώρες, να διακινεί δηλαδή «μικρότερες» μάρκες της, τα επονομαζόμενα lifestyle brands, καθώς επίσης και niche brands, μέσω αντιπροσώπων και όχι μέσω της θυγατρικής της.

Στον τομέα της ένδυσης από την άλλη πλευρά, δεν ανανεώθηκε η συνεργασία με την American Eagle Outfitters, στο πλαίσιο της οποίας η Notoscom είχε αναπτύξει shop-in-shop στα καταστήματα Notos και δίκτυο αποκλειστικών καταστημάτων America Eagle Outfitters. Η American Eagle Outfitters φαίνεται ότι πραγματοποιεί μία συνολική υπαναχώρηση από την Ευρώπη, ωστόσο δεν αποκλείεται να παραμείνει στην Ελλάδα μέσω e-shop.