Η Prada και ο όμιλος L’Oréal υπέγραψαν παγκόσμια συμφωνία για τη δημιουργία, την ανάπτυξη και τη διανομή πολυτελών προϊόντων ομορφιάς για το εμπορικό σήμα Miu Miu, το οποίο θα ενταχθεί στο τμήμα L’Oréal Luxe που περιλαμβάνει ήδη την άδεια χρήσης της Prada. Τα πρώτα αρώματα Miu Miu από τη L’Oréal αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2025. Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ μετά τις συνήθεις κανονιστικές εγκρίσεις, εάν υπάρξουν.

«Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δημιουργήσει με επιτυχία μια πολύ ισχυρή συνεργασία με τις ομάδες της Prada. Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Miu Miu και απελευθερώνουμε μαζί τις εξαιρετικές δυνατότητές της στον τομέα της ομορφιάς. Με τη μοναδική της τοποθέτηση, που τροφοδοτείται από την απεριόριστη δημιουργικότητα και τον πειραματισμό, η Miu Miu θα συμπληρώσει τέλεια το χαρτοφυλάκιο των εμβληματικών εμπορικών σημάτων της L’Oréal Luxe και θα ενισχύσει την παγκόσμια ηγετική μας θέση στα αρώματα», δήλωσε ο Cyril Chapuy, πρόεδρος της L’Oréal Luxe.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Miu Miu, Benedetta Petruzzo, δήλωσε ότι το νέο κεφάλαιο «θα στηρίξει την ανάπτυξη της μάρκας και θα βοηθήσει στην περαιτέρω απελευθέρωση του πλήρους δυναμικού της Miu Miu στην κατηγορία». Η άδεια ομορφιάς της Miu Miu ανήκε προηγουμένως στην Coty Inc. η οποία αρχικά υπέγραψε συμφωνία με τον όμιλο Prada για την παραγωγή αρωμάτων κύρους με την επωνυμία το 2013. Τότε, η συμφωνία σηματοδότησε την πρώτη σύνδεση αρωμάτων για το ιταλικό εμπορικό σήμα μόδας.

(Πηγή: WWD)