Μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις των φετινών Franchise Awards, απονεμήθηκε στη Funky Buddha και στον Chief Commercial Officer της εταιρείας, Πάνο Πατρωνίδη.
Συγκεκριμένα, ο Πάνος Πατρωνίδης έλαβε το βραβείο «Great Achievement Manager», αποτέλεσμα της διαρκούς εγρήγορσης και των μελετημένων στρατηγικών βημάτων που έχει χαράξει ο ίδιος την τελευταία 8ετία που ηγείται της Εμπορικής Διεύθυνσης της Altex SA και των εμπορικών σημάτων Funky Buddha & Garage 55. Ο ίδιος δήλωσε: «Ένα τέτοιο βραβείο είναι το αποτέλεσμα μιας ομαδικής εργασίας.

Η συνεχής προσπάθεια, η απαρέγκλιτη εμμονή στον στόχο, η ολιστική προσέγγιση όλων των διαδικασιών, οι καινοτόμες ιδέες, η υψηλή τεχνογνωσία και τα επιτεύγματα των επί μέρους ομάδων του Εμπορικού τμήματος είναι αναμφισβήτητα οι σημαντικότεροι παράγοντες αυτής της σταθερής επιτυχίας του brand, ανεξαρτήτως των οποιωνδήποτε εξωγενών συνθηκών. Ωστόσο, μια τέτοια διάκριση δεν θα μπορούσε ποτέ να απονεμηθεί χωρίς τη στοχευμένη ανάπτυξη του δικτύου franchise, όσα χρόνια βρίσκομαι στο τιμόνι της Εμπορικής Διεύθυνσης, που ενισχύεται και αναβαθμίζεται διαρκώς, ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα και εμπνέοντας εμπιστοσύνη στην αγορά».