Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Tokyo Theater Athens, η Τελετή Απονομής των Social Media Awards 2023 από την Boussias Events, με χορηγό τη Knowcrunch και τη συμμετοχή 400 στελεχών της αγοράς. Σημαντικές ήταν οι διακρίσεις για την αγορά της ομορφιάς. Συγκεκριμένα στην ενότητα Best Use of Meta Family of Apps | Communication, στην κατηγορία Best in Beauty, Health & Pharma, Gold απέσπασε η συμμετοχή των Sleed – Frezyderm, First Touch of Sun, Silver η συμμετοχή των Mediacube – Pharmacy295, Maximize META Performance in Post Covid-19 Period και Bronze οι Humble Digital Agency – Wella Ελλάς με τη συμμετοχή «Η ζωή δεν είναι τέλεια, αλλά τα μαλλιά σου μπορούν να είναι!» και οι Sleed – Frezyderm με το έργο «Skincare on a Rol».

Επίσης, στην Ενότητα 5. Best Use of TikTok | Communication, στην κατηγορία Best in Beauty, Health & Pharma, Gold απέσπασαν Sleed και Frezyderm με το «From Skincare to Skintok» και Silver η Essity Hellas με τη Libresse για το #Periodsomnia Tik Tok Influencers Campaign. Τέλος, σε αυτήν την κατηγορία Bronze απέσπασε η Mindshare και η Apivita για την Aqua Beelicious.

Στην ενότητα Best Use of TikTok | Innovation, στην κατηγορία Best Use of Content Creators for a TikTok Campaign, Silver απέσπασε η Essity Hellas|Libresse με το #Periodsomnia Tik Tok Influencers Campaign, και Bronze η Mindshare και η Apivita με την καμπάνια της Aqua Beelicious. Στην ίδια κατηγορία, στην ενότητα Best Use of TikTok for Good, Gold απέσπασε η Essity Hellas|Libresse με το #Periodsomnia Tik Tok Influencers Campaign. Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή, αποτελούμενη από 59 καταξιωμένα στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υπό την προεδρία των Άγγελου Γαλανάκη (Google), Ανδρέα-William Γρίβα (Meta), Φάνη Θεοδώρου (TikTok) και Ελένης Καραμαλέγκου (Sky UK).