Ο Όμιλος Σαράντη απέσπασε 4 Χρυσές Διακρίσεις στα Packaging Awards 2023 κατακτώντας παράλληλα τον τίτλο «Packaging Brand of The Year» με το brand clinéa, το 1ο refillable skincare brand.

Ο Όμιλος, μέσα από τον θεσμό της Boussias Events, που επιβραβεύει επιχειρήσεις που καταφέρνουν να αποδώσουν την πραγματική αξία της συσκευασίας στο branding των προϊόντων, απέσπασε 4 Χρυσά Βραβεία σε διαφορετικές κατηγορίες, κατακτώντας παράλληλα τον κορυφαίο τίτλο της χρονιάς. Πιο συγκεκριμένα, κέρδισε Gold βραβεία στην κατηγορία Καινοτομία στη συσκευασία Cosmetics & Personal Care, στην κατηγορία Reusable | Recyclable Packaging, στην κατηγορία Καινοτομία στη συσκευασία | Circular Economy και στην κατηγορία Marketing in the Greek Market.

Το clinéa, το οποίο αναπτύχθηκε και παράγεται στις σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις του Ομίλου στα Οινόφυτα, προσφέρει μία πλούσια γκάμα από διαφορετικές σειρές περιποίησης, που συχνά αλλάζουν υφή κατά τη χρήση, με στόχο να καλύψει κάθε ανάγκη. Η φιλοσοφία της σειράς βασίζεται στο: «Να μας ξαναγεμίζει με ό,τι μας γεμίζει καλό», δημιουργώντας οικολογικές και επαναγεμιζόμενες συσκευασίες με ανταλλακτικές κάψουλες. «Τα εν λόγω βραβεία αποτελούν μία σημαντική αναγνώριση και ανταμοιβή για την προσπάθεια του Ομίλου Σαράντη να περιορίσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και τη συνεισφορά μας στις τοπικές κοινωνίες, αλλά και μια αναγνώριση της εμπιστοσύνης που έχει επιδείξει το καταναλωτικό κοινό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.