Η Adidas, στo πλαίσιo της καμπάνιας της για το UEFA Euro 2020, παρουσιάζει μια σειρά ταινιών μικρού μήκους, που έχουν στόχο να εμπνεύσουν τους φιλάθλους να «αγκαλιάσουν» τη διαφορετικότητα και τον θετικό αντίκτυπο που έχει η ένωση ανθρώπων με διαφορετικές κουλτούρες και αξίες, τόσο στον αθλητισμό, όσο και στον κόσμο γενικότερα. Το θέμα των ταινιών είναι η δύναμη που έχει το ποδόσφαιρο να αλλάξει την κοινωνία φέρνοντας κοντά ανθρώπους από όλα τα μέρη του κόσμου.

Στις ταινίες, οι παίκτες χρησιμοποιούν την Uniforia, την επίσημη μπάλα του UEFA Euro 2020, ενώ στη σειρά ταινιών θα συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, όπως οι Thiago Alcântara, İlkay Gündoğan, Serge Gnabry και Paul Pogba. Επιπλέον των ταινιών και ως μέρος της πρωτοβουλίας Αdidas Football Collective, το brand εγκαινίασε ένα γήπεδο 5×5 στην περιοχή του Παρισιού, Roissy-en-Brie.

Το γήπεδο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Paul Pogba, ως πηγή έμπνευσης για τη νέα γενιά και σύμβολο κοινωνικής συνοχής στην πόλη που μεγάλωσε ο Γάλλος παίκτης. Μεγάλος αριθμός εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του UEFA Euro 2020, συμπεριλαμβανομένων συναυλιών και events, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών που αγαπούν το ποδόσφαιρο, όπως οι Dinos Maes, Doria και Momsii.