Σε μία νέα εποχή, με ένα δημιουργικό όραμα εισέρχεται η διεθνής μάρκα υποδημάτων και lifestyle ECCO, καθώς γιορτάζει την 60ή επέτειό της. Η ανανεωμένη εμφάνιση της ECCO γιορτάζει την κουλτούρα που ήταν πάντα στον πυρήνα της μάρκας, ερμηνεύοντάς την με τόλμη και ενισχύοντάς την, για τον σύγχρονο κόσμο. Καινοτομία, υπευθυνότητα, μια προσέγγιση με επίκεντρο τον άνθρωπο, δημοκρατικός δανέζικος σχεδιασμός για τους πολλούς και όχι για τους λίγους- αυτές είναι οι ακλόνητες αξίες που βρίσκονται στην καρδιά της ECCO τα τελευταία εξήντα χρόνια – και τα επόμενα.

Στο πλαίσιο του νέου κεφαλαίου, η ECCO αποκτά νέο δημιουργικό συνεργάτη, τη σχεδιάστρια Natacha Ramsay-Levi. Η πρώτη συλλογή περιλαμβάνει 15 στυλ, μεταξύ των οποίων ένα μονόχρωμο παπούτσι με τακούνι, παπούτσια Biom trail που επαναπροσδιορίστηκαν ως χρωματιστές γόβες, μπότες για περπάτημα παντού και πολλά άλλα. Η νέα συλλογή θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα αυτόν τον μήνα.

Στην πρώτη καμπάνια της ECCO για τη νέα εποχή, με τίτλο «What Makes A Family», πρωταγωνιστούν τρεις οικογένειες που απαθανάτισε ο φωτογράφος Sean Thomas: ο επαγγελματίας αναβάτης και κασκαντέρ Travis Pastrana και η σύζυγός του, η επαγγελματίας skateboarder Lyn-Z Pastrana με τις κόρες τους, το ιαπωνικό μοντέλο και ηθοποιός Kiko Mizuhara, με την αδελφή της Ashley Yuka και η αγγλίδα τραγουδίστρια και παραγωγός PinkPantheress με την παιδική της κολλητή φίλη Bleona.

Παράλληλα με τη νέα καμπάνια, η ECCO επαναφέρει 16 καταστήματα-ναυαρχίδες. Δίνοντας και πάλι έμφαση στην αξία «πρώτα ο άνθρωπος», τα καταστήματα αυτά έχουν σχεδιαστεί με στόχο να βοηθήσουν να έρθει κοντά η τοπική κοινότητα της μάρκας. Ταυτόχρονα, η ECCO ανοίγει μια νέα μπουτίκ στο SoHo της Νέας Υόρκης που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Stimuli και εγκαινιάζει μια νέα ιστοσελίδα που είναι πιο εύχρηστη, mobile-first και πιο διαισθητική.