Συνδυάζοντας την εξειδίκευση στα μαλλιά με την εξειδίκευση στο δέρμα, η L’Oréal Professionnel παρουσιάζει τη σειρά Scalp Advanced, για υγιές τριχωτό. Για την ανάπτυξη της σειράς συνεργάστηκε τόσο με κομμωτές όσο και με δερματολόγους. Η σειρά Scalp Advanced εμπεριέχει δερματολογικά ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται ευρέως στην περιποίηση του δέρματος και είναι γνωστά για την ικανότητά τους να προσφέρουν βαθύ καθαρισμό, εξυγίανση, αλλά και καταπράυνση.

Οι 3 υπηρεσίες για το τριχωτό σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν τους κομμωτές να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη διάγνωση και να αντιμετωπίσουν τα κυριότερα προβλήματα του τριχωτού. Η Scalp Advanced περιλαμβάνει 3 στοχευμένες σειρές: κατά της δυσφορίας, για καταπράυνση και εξισορρόπηση του ευαίσθητου τριχωτού, κατά της λιπαρότητας, για καθαρισμό και εξυγίανση του λιπαρού τριχωτού και κατά της πιτυρίδας, για απομάκρυνση των νιφάδων στο ξηρό και το λιπαρό τριχωτό.

Τα «ανταγωνιστικά προϊόντα» της σειράς είναι το Intense Soother, που προσφέρει άμεση και εντατική καταπράυνση ανακουφίζοντας το τριχωτό από τη δυσφορία, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά και το 2-in-1 Shampoo & Mask Deep Purifer, με ευέλικτη υφή ώστε να χρησιμοποιείται είτε ως σαμπουάν για απομάκρυνση των καταλοίπων, των ρύπων και του σμήγματος, είτε ως μάσκα για ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος και εξυγίανση.