Πάνω από 50 σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η αγορά της μόδας, της ομορφιάς και του retail τους, στον θεσμό των Event Awards, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, στο Grand Hyatt Hotel, παρουσία 450 εκπροσώπων εταιρειών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων. Τα βραβεία διοργανώνονται τα τελευταία 8 χρόνια από την Boussias Events και έχουν καθιερωθεί ως η μεγάλη συνάντηση του κλάδου διοργάνωσης εκδηλώσεων στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η αγορά απέσπασε πάνω από 70 βραβεία, μεταξύ των οποίων και 4 Platinum βραβεία, που απονέμονται στα έργα που σημείωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στην ενότητα που διαγωνίστηκαν. Στην ενότητα Events – Thematical platinum απέσπασε το έργο «Garnier Green Beauty Sustainable Event» των Event Plus και Garnier (event με budget μέχρι 50.000€) και το «Christmas @ The Ellinikon Experience Park» της Foss Productions/Events Department (event με budget 150.000€ και άνω). Στην ενότητα Brand Experiences, platinum απονεμήθηκε στο έργο «adidas Sportswear event» από Savvy Partners X Let’s Go Bananas (event με budget μέχρι 50.000€), και στην ενότητα Debut Event το The «”Deep Time” LV High Jewelry Event @ Odeon of Herodes Atticus», των YARD – Louis Vuitton.

Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν με την Τιμητική Υποστήριξη του HAPCO & DES και χορηγό τη Sound and Visual – Παπαθανασίου Α. Κωνσταντίνος. Τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν 50 διακεκριμένοι εκπρόσωποι εταιρειών, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και θεσμικών φορέων. Πρόεδρος της επιτροπής ήταν ο Νικολας Γιατρομανωλάκης, τ. Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα βραβεία υποβλήθηκαν περισσότερες από 620 υποψηφιότητες υποβλήθηκαν, αποτυπώνοντας τη δυναμική επιστροφή των ζωντανών εκδηλώσεων στο marketing mix των επιχειρήσεων. Αναλυτικά ο πίνακας των νικητών από το fashion & beauty industry στη σελίδα 4.