Η Korres λανσάρει μία νέα skincare συλλογή, τη Santorini Grape, σχεδιασμένη για να προσφέρει λύσεις για τέλεια επιδερμίδα. Η σειρά είναι εμπλουτισμένη με το πανίσχυρο εκχύλισμα από Σταφύλι Σαντορίνης που ξεχωρίζει για την εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωσή του σε πολυφαινόλες. Πρόκειται για μια ποικιλία που καλλιεργείται στα άγονα ηφαιστειογενή εδάφη της Σαντορίνης, κάτω από το δυνατό ήλιο και τους ισχυρούς ανέμους των Κυκλάδων, χωρίς νερό, και «ποτίζεται» μόνο με τη δροσιά που φέρνει ο αέρας του Αιγαίου.

Το Σταφύλι Σαντορίνης αποτελεί μια από τις παλαιότερες και πιο ανθεκτικές ποικιλίες λευκού σταφυλιού στον κόσμο. Οι ισχυρές φόρμουλες της συλλογής Santorini Grape συνδυάζουν το εκχύλισμα από Σταφύλι Σαντορίνης –προϊόν αναβαθμιστικής ανακύκλωσης (upcycled extract) – πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες και τανίνες, με ισχυρά ενεργά συστατικά – Σαλικυλικό Οξύ, Ρεσβερατρόλη, Πράσινη και Λευκή Άργιλο, BHA + AHAS – για να βελτιώσουν την ποιότητα της επιδερμίδας.

Η σειρά αποτελείται από τρία προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας σχεδιασμένα για να προσφέρουν στοχευμένες λύσεις σε διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας: την ενυδατική Santorini Grape Poreless Kρέμα-Gel για ορατή μείωση πόρων και λεία όψη, το Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου για βελούδινη επιδερμίδα και τη Santorini Grape Ηφαιστειακή Μάσκα Καθαρισμού για αποτοξίνωση επιδερμίδας και εξισορρόπηση της λιπαρότητας. Κάθε προϊόν της συλλογής μπορεί να ενσωματωθεί στην υπάρχουσα ρουτίνα περιποίησης για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας. Τα προϊόντα έχουν έως 97,9% Περιεχόμενο Φυσικής Προέλευσης και είναι κατάλληλα για vegetarians και vegans. Η συλλογή Santorini Grape της Korres είναι διαθέσιμη στο Korres Circle, το πρώτο app που συνδέει τον καταναλωτή με το φαρμακείο της επιλογής του.