Ρεκόρ πωλήσεων κατέγραψε ο όμιλος Intrafashion με το brand γυναικείας ένδυσης Pink Woman. Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών παρουσίασε αύξηση 28,8% έναντι του 2021, ξεπερνώντας για πρώτη φορά τα 35,5 εκατ. ευρώ, που ισοδυναμεί με αύξηση +37,4% έναντι των (προ Covid) αποτελεσμάτων του 2019. Σε επίπεδο προ φόρων κερδοφορίας, το 2022 σημειώθηκε μείωση 31,9%, έναντι του 2021, ως αποτέλεσμα μιας σειράς παραγόντων, μεταξύ των οποίων το σύνολο ωφελειών (επιδοτήσεις και μη πληρωμές ενοικίων) που η εταιρεία έλαβε το 2021 έναντι του 2022 και η αύξηση του ενεργειακού κόστους.

Ο Δημήτρης Ματεμτζής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, επισήμανε: «Ο Όμιλος Intrafashion εφάρμοσε μια πετυχημένη στρατηγική ανάπτυξης, κατακτώντας σημαντικό έδαφος έναντι των ανταγωνιστών του, μέσω της συνέχισης του επενδυτικού του προγράμματος που περιλάμβανε ανακαινίσεις και νέα ανοίγματα καταστημάτων, αυξάνοντας την προσέλκυση καταναλωτριών, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει τα 7,9 εκατ. επισκέψεων.

Για το 2023, προτεραιότητά μας είναι να διατηρήσουμε υγιείς οικονομικούς δείκτες, ενισχύοντας έτι περαιτέρω τον Όμιλο και τη δυναμική του δημοφιλούς brand γυναικείας ένδυσης Pink Woman». Με βάση την πορεία του πρώτου πενταμήνου του 2023, όπου ο κύκλος εργασιών παρουσίασε αύξηση 18,5% και υπό την προϋπόθεση διατήρησης κλίματος πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας, ο Όμιλος στοχεύει σε διψήφιο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης, ως αποτέλεσμα του συνδυασμού οργανικής αύξησης και του πλάνου ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων του που ήδη αριθμεί 110 καταστήματα στην Ελλάδα.