Η εταιρεία Groupe Rich, με πάνω από 50 χρόνια παρουσίας στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής χρυσών και ασημένιων κοσμημάτων, έχει δημιουργήσει πλέον το δικό της brand, το Rich Passion. Η Rich Passion, ορμώμενη από το γεγονός ότι αυτή την περίοδο όλο και συχνότερα εξελίσσονται περιστατικά βίας απέναντι σε γυναίκες, αποφάσισε να δημιουργήσει το project REDress, μέσω του οποίου δίνεται φωνή στα χιλιάδες θύματα του συστημικού ρατσισμού.

Η δράση αυτή ξεκίνησε στην Αμερική από την Jaime Black, η οποία εμπνεύστηκε το έργο της από μία διαδήλωση στην Μπογκοτά το 2010 από τις οικογένειες των δολοφονημένων και αγνοούμενων γυναικών, όπου όλοι τους φορούσαν κόκκινα φορέματα. Σκοπός της Rich Passion είναι τα ταξιδέψει τα Κόκκινα φορέματα σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι, σήμερα, στο Novak Athens Towers, θα πραγματοποιηθεί φωτογράφιση με γυναίκες διαφόρων ειδικοτήτων, όπως ηθοποιούς, δημοσιογράφους, φοιτήτριες, στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και πολιτικά πρόσωπα, που θα φοράνε κόκκινο φόρεμα, λόγω του συμβολισμού του project, καθώς και ένα βραχιόλι που σχεδιάστηκε για να πωληθεί αποκλειστικά για αυτό το σκοπό. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο κέντρο Διοτίμα.