Τα Πολυκαταστήματα Notos ανανεώνουν την εταιρική τους ταυτότητα και επικοινωνία, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για το brand. Η αλλαγή πραγματοποιείται ξεκινώντας από το λογότυπο, το οποίο αποτυπώνεται σε μια minimal μορφή, διατηρώντας τη μαργαρίτα με την οποία συνδέεται άρρηκτα αλλά σε ανανεωμένο και σύγχρονο typography. Ταυτόχρονα, δημιουργούνται συνοδευτικά εικαστικά τα οποία αποτυπώνονται στο εσωτερικό των πολυκαταστημάτων, στο notos.gr και σε όλη την επικοινωνία των πολυκαταστημάτων.

Στόχος τους, μέσω των διακριτών σχημάτων και χρωμάτων τους είναι να ενδυναμώσουν το συναίσθημα οικειότητας και πιστότητας των καταναλωτών με τα πολυκαταστήματα, μέσω μιας σύγχρονης δυναμικότητας και στυλ. To ανανεωμένο notos.gr λανσάρεται επίσης έως τέλος Οκτωβρίου, με αναβαθμισμένο UX. Η νέα εταιρική ταυτότητα εφαρμόζεται σε όλο το εύρος της επικοινωνίας, μέσω της οποίας τα πολυκαταστήματα Notos αποκαλύπτουν το νέο look & feel, το διευρυμένο, σε brands & style portfolio και την συνολική αγοραστική σύγχρονη εμπειρία που οι καταναλωτές θα έχουν στα φυσικά πολυκαταστήματα & στο notos.gr.

Τη δημιουργία της νέας εταιρικής ταυτότητας, την εφαρμογή της στα πολυκαταστήματα αλλά και τη δημιουργία της διαφημιστικής προβολής ανέλαβαν δύο βραβευμένα agencies: Ο σχεδιασμός του νέου visual brand identity έγινε από την K2 Design και η εφαρμογή της επικοινωνιακά από την Cambo. Την δημιουργική επιμέλεια του styling, ανέλαβε ο Fashion Editor Άρης Γεωργιάδης.
Το rebranding αποκαλύπτεται μέσω εκτενούς καμπάνιας από τις 9 Οκτωβρίου σε ΟΟΗ στάσεις και billboards και από τις 16 Οκτωβρίου σε τηλεόραση, έντυπα και digital μέσα.

«Το brand Notos είναι ένα ιστορικό brand που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στο Ελληνικό εμπόριο από το 2000. Όπως όλα όμως, έτσι και ο χώρος του εμπορίου αλλάζει και εμείς νιώσαμε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσουμε τα πολυκαταστήματα, να τα συστήσουμε από την αρχή σε νεότερους καταναλωτές, παραμένοντας πιστοί στις βασικές μας αξίες», αναφέρει η Βαλέρια Τάραντο, Διευθύνουσα Σύμβουλος των Πολυκαταστημάτων.

«Βάζοντας στο επίκεντρο τις αξίες και το όραμα που εκπροσωπεί το πλέον ιστορικό retail brand, η νέα εταιρική ταυτότητα και επικοινωνία ανανεώνει και επαναπροσδιορίζει την σύνδεση του brand notos με τον σύγχρονο καταναλωτή» αναφέρει η Ζωή Πυθαρούλη, Marketing Director των Πολυκαταστημάτων. Ο Κρίτων Ρούντος, CEO της Cambo Agency, δήλωσε σχετικά: «Η σύγχρονη προσέγγιση της εταιρικής ταυτότητας και η ανανεωμένη επικοινωνιακή στρατηγική σηματοδοτεί μία νέα εποχή για το brand, αποτυπώνοντας την εξέλιξή του».