Η Tommy Hilfiger, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Sarkk, ανακοινώνει την άφιξη του πρώτου Tommy Hilfiger Footwear, Bags & Accessories store στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο The Mall Athens. Το κατάστημα, που άνοιξε τις πόρτες του στις 24 Μαρτίου, έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα αρχιτεκτονικής Tommy Hilfiger που συνδυάζει την αμερικάνικη κληρονομιά με μοντέρνες και καθαρές γραμμές.

Αναφορικά με την αρχιτεκτονική του καταστήματος, ο καταναλωτής προτού εισέλθει, αντικρύζει μία παραλλαγή της χαρακτηριστικής κόκκινης-λευκής-μπλε τριχρωμίας της μάρκας, αποτυπωμένη με λευκό, glossy ξύλο και ανοξείδωτο ατσάλι. Εσωτερικά, το design εμπνέεται από το ναυτικό lifestyle, μία από τις σταθερές πηγές έμπνευσης του Tommy Hilfiger, ενώ δε λείπει η rustic πινελιά του ξύλινου δαπέδου που δημιουργεί μία μοντέρνα αντίθεση με τους φωτεινούς τοίχους.

Στον νέο χώρο θα βρει κανείς τις νέες συλλογές Footwear, Bags και Accessories Tommy Hilfiger και Tommy Jeans για άνδρες και γυναίκες, ξεκινώντας από την SS21 Collection με τίτλο Miami Vibes, μία «ωδή» στα αυθεντικά street sports στις θάλασσες και τα boardwalks. Στοιχεία από neon ροζ, citrus lime και leopard προσφέρουν μια φρέσκια πινελιά στη χαρακτηριστική κόκκινη, άσπρη και μπλε παλέτα χρωμάτων, καταφέρνοντας να αποτυπώσουν την ανεπιτήδευτη λάμψη του Miami heat.