Η Boss εγκαινιάζει ένα νέο pop-up κατάστημα στη Μύκονο. Το κατάστημα βρίσκεται στη Χώρα και αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας να παρέχει στους πελάτες της μια μοναδική εμπειρία αγορών σε εμβληματικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Το pop-up κατάστημα έχει ως στόχο να μυήσει τους επισκέπτες του στον ξεχωριστό χαρακτήρα της Μυκόνου, προσφέροντας μια αγοραστική εμπειρία που αντανακλά την αισθητική του νησιού.

Η αρχιτεκτονική του καταστήματος αποτίνει φόρο τιμής στο πνεύμα του νησιού, δημιουργώντας έναν χώρο που συνδυάζει αρμονικά την πολυτέλεια, τον μινιμαλισμό και τον boho-chic σχεδιασμό. Στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, ένα όμορφο καθιστικό προσφέρει το ιδανικό καλωσόρισμα. Ο προσεκτικά σχεδιασμένος χώρος των 65 τετραγωνικών μέτρων του καταστήματος περιλαμβάνει συνδυασμό φυσικών υλικών, όπως ξύλο και πέτρα, μαζί με σύγχρονα στοιχεία, δημιουργώντας μια φιλόξενη και πολυτελή ατμόσφαιρα.

Το κατάστημα παρουσιάζει μια επιλογή των τελευταίων ανδρικών και γυναικείων συλλογών της Boss, μαζί με αξεσουάρ, κοσμήματα, ρολόγια, γυαλιά ηλίου και αρώματα. Ενσωματώνοντας το πνεύμα της Μυκόνου, η σειρά προϊόντων που είναι διαθέσιμη στο pop-up υπηρετούν την ανεπιτήδευτη κομψότητα, με μια αρμονική σύνθεση από ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις σε ελαφριά υφάσματα, όπως πολυτελή λινά και αέρινες βαμβακερές υφές. Επιπλέον, από μέσα Ιουνίου, οι καλύτεροι πελάτες με τις αγορές τους στο νέο pop-up θα λαμβάνουν ένα limited edition Boss Exclusive Experience Box. Αυτό το δώρο περιλαμβάνει exclusive Boss δώρα, καθώς και μια συλλογή από επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα και θα διατίθεται αυστηρά μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.