Η Hugo Boss ανακοίνωσε μια παγκόσμια, πολυετή συνεργασία με τον David Beckham για το brand Boss, η οποία θα εξελίσσει τις ανδρικές συλλογές της μάρκας τα επόμενα έτη.
Η συνεργασία είναι η πρώτη του είδους της για την ανδρική συλλογή της Boss και θα προσφέρει καινοτόμα και ελκυστικά σχέδια που θα αντανακλούν το στυλ και την αισθητική του David Beckham και της Boss, και θα απευθύνονται σε ένα ευρύ παγκόσμιο κοινό. Στις επόμενες σεζόν, η στρατηγική συνεργασία περιλαμβάνει capsule και seasonal συλλογές με την επιμέλεια και τον σχεδιασμό του David Beckham.

Οι συλλογές θα ενσωματώνουν το χαρακτηριστικό του στυλ, καθώς και την 24/7 premium lifestyle τοποθέτηση της Boss και τη δέσμευσή της στην τελειότητα, την ύψιστη ποιότητα και τον ανώτερο σχεδιασμό. Το επίκεντρο της συνεργασίας θα είναι τόσο η επίσημη όσο και η casual ανδρική ένδυση, με την πρώτη συλλογή να παρουσιάζεται στους καταναλωτές την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025, με τον David να εμφανίζεται ήδη στη φετινή παγκόσμια καμπάνια Fall/Winter του brand.