Ο ιδιοκτήτης της Laura Ashley, Gordon Brothers, και η αντίπαλη εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων Alteri Investors εξετάζουν τη διάσωση των δραστηριοτήτων της Τhe Body Shop.
Η Gordon Brothers, η εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων που βρίσκεται πίσω από τη Laura Ashley, είναι μεταξύ των εταιρειών που θεωρείται ότι έχουν υποβάλει προσφορά διάσωσης στους διαχειριστές της The Body Shop.

Σύμφωνα με την Telegraph, η εταιρεία, με επικεφαλής τον πρώην επικεφαλής της Mothercare Mark Newton-Jones, βρίσκεται στο παιχνίδι μαζί με την ανταγωνίστρια Alteri Investors, ιδιοκτήτρια της Bensons for Beds. Μια μικρή ομάδα ανταγωνιστικών εταιρειών – η Modella Capital, μέρος του ιδιωτικού επενδυτικού οίκου R Capital, και ένας υφιστάμενος συνεργάτης franchise των δραστηριοτήτων της The Body Shop στην Ασία – φέρεται επίσης να έχουν υποβάλει προσφορά για τις δραστηριότητες της The Body Shop. Ο πλειστηριασμός ξεκίνησε τον Μάιο, αφού οι διαχειριστές της FRP Advisory κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μια εναλλακτική αναδιάρθρωση δεν ήταν βιώσιμη. Η FRP έθεσε ως προθεσμία για την υποβολή προσφορών την 11η Ιουνίου.

(Πηγή: Cosmetics Business)