Ο οίκος Paco Rabanne παρουσιάζει το νέο ανδρικό άρωμα Phantom, που αντανακλά τις προσδοκίες της νέας γενιάς. Χαρακτηρίζεται ως ένα φουτουριστικό aromatic άρωμα, «που γεννήθηκε από τη “σύγκρουση” ανάμεσα στην πολυτελή αριστοτεχνία και τη νέα τεχνολογία». Το Phantom είναι ένα τολμηρό άρωμα με νότες από κρεμώδη λεβάντα, που συνδυάζεται με το λεμόνι και την ξυλώδη βανίλια.

Για το Phantom, το brand συνεργάστηκε με τον όμιλο IFF-LMR Naturals, η φιλοσοφία του οποίου είναι να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας 100% φυσικά εκχυλίσματα, με αυστηρή ηθική απόλυτης διαφάνειας, καθώς και δέσμευση στην περιβαλλοντική διαχείριση και την βιώσιμη ανάπτυξη. Το πατσουλί που χρησιμοποιείται προέρχεται από την Ινδονησία και μετά επανεκχυλίζεται στην Grasse, το βετιβέρ είναι από την Αϊτή και έχει πιστοποίηση «For Life» και η λεβάντα συνδυάζει μια καρδιά από λεβαντίνη από την Grasse, αποκλειστικά για τον Paco Rabanne, με βιώσιμο έλαιο λεβάντας και absolute οργανικής λεβαντίνης.

Tο Phantom είναι το πρώτο connected μπουκάλι, ένα συλλεκτικό αστραφτερό ασημί μπουκάλι-ρομπότ με ένα ρετρο-φουτουριστικό πρωτοποριακό design. Η καμπάνια για το λανσάρισμα του αρώματος κινηματογραφήθηκε από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Antoine Bardou Jacquet, ενώ πρωταγωνιστής είναι ο David Trulik. Σημειώνεται ότι το brand του οίκου Paco Rabanne ανήκει στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου Σαράντης.