Η Prada Βeauty πραγματοποίησε μια παράδοξη outdoor καμπάνια για να γιορτάσει το λανσάρισμα του Prada Paradoxe Intense. Το νέο άρωμα του οίκου Prada αποτελεί έναν φόρο τιμή στην πολυδιάστατη γυναίκα που θέλει να εξελίσσεται διαρκώς, μένοντας συγχρόνως πιστή στον εαυτό της. Το «παράδοξο» που θέλει να εκφράσει είναι η απελευθέρωση που νιώθει μια γυναίκα όταν αποδέχεται τις διαφορετικές πλευρές της.

Τον Νοέμβριο, δύο υπερμεγέθη μπουκάλια στήθηκαν στο κέντρο της Κηφισιάς με στόχο να προσκαλέσουν τους περαστικούς να γνωρίσουν το άρωμα. Τα μπουκάλια είχαν ενσωματωμένο έναν καινοτόμο μηχανισμό, που έδινε τη δυνατότητα στο κοινό να παραλάβει δείγμα από το νέο άρωμα, αλλά και να βγάλει φωτογραφίες για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας τα φίλτρα και εφέ, που σχεδιάστηκαν ειδικά για το λανσάρισμα.

H ενέργεια πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Tempo OMD Hellas, το media agency της L’Oreal Hellas. «Το Prada Paradoxe είναι το άρωμα που άλλαξε τα δεδομένα για τη μάρκα. Είναι ένα iconic πλέον άρωμα που αποτελεί την απόλυτη έκφραση της δύναμης και της αινιγματικής και ταυτόχρονα πολύπλευρης θηλυκότητας. Ένα τέτοιο λανσάρισμα απαιτούσε ένα παράδοξο τρόπο να το επικοινωνήσουμε, καθώς θέλαμε να προσφέρουμε στον κόσμο μια ολιστική εμπειρία διάδρασης και γνωριμίας με το άρωμα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να δοκιμάζουμε νέους τρόπους προβολής των προϊόντων μας και μπορούμε να ερχόμαστε πιο κοντά στους καταναλωτές μας, προσφέροντάς τους ξεχωριστές εμπειρίες, σε μια τόσο δυναμική και ανταγωνιστική αγορά», δηλώνει στο Fashion Daily η Νάσια Βασιλοπούλου, Brand Business Manager, Prada.