Η Henkel Consumer Brands και το Dixan με αφορμή την 6η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού, παρουσίασε το πρόγραμμα «Παίξε Καθαρά» με στόχο την ανάδειξη, αλλά και την παρέμβαση, μέσω εκπαίδευσης, στο κοινωνικό πρόβλημα του εκφοβισμού στην παιδική ηλικία. Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε στην ακαδημία Winners’Club παρουσία δημοσιογράφων και προπονητών, με τη συμμετοχή του Γ.Γ. Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, του διεθνούς ποδοσφαιριστή με την Εθνική Ομάδα του 2004 Τάκη Φύσσα και του δημοφιλούς προπονητή Τάκη Λεμονή. Αξιοποιώντας τον αθλητισμό, η Henkel Consumer Brands και το Dixan προσκαλούν τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και τις αθλητικές οργανώσεις, να συμμετέχουν στο πρόγραμμα με σκοπό το «καθαρό» παιχνίδι.

Σε συνεργασία με την αθλητική ακαδημία «Νικητές» και την επιμέλεια της συμβουλευτικής εταιρείας Ομάδα Σύμπραξις, μία ομάδα προπονητών με την στήριξη του Dixan θα επισκεφτεί τις ακαδημίες και τις αθλητικές οργανώσεις της Αθήνας. Σκοπός τους να παρέχουν μια σειρά από σεμινάρια και διαλέξεις σε μικρούς αθλητές, γονείς και προπονητές ώστε να αναδειχθεί η αξία των βασικών αρχών του δίκαιου παιχνιδιού και η σημασία της συμμετοχής στους αγώνες, και όχι της νίκης.

«Νούμερο ένα προτεραιότητα μας στη Henkel είναι να εργαζόμαστε για ένα καλύτερο και ουσιαστικό μέλλον για τις επόμενες γενιές. Με το Dixan, έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια, μέσα από CSR προγράμματα, να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και βελτίωση της κοινωνίας μας. Δεν θέλουμε μόνο καθαρά ρούχα, αλλά και ένα καθαρό περιβάλλον και μια καθαρή κοινωνία. Με το πρόγραμμα «Παίξε Καθαρά» καταφέρνουμε να έρθουμε κοντά με τη νέα γενιά και τους νέους αθλητές. Αλλάζουμε το αφήγημα κατά του αθλητικού εκφοβισμού, και διαμορφώνουμε ένα καλύτερο αύριο χωρίς διακρίσεις και ανταγωνισμούς», δήλωσε η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Marketing & Trade Director για την Ελλάδα και Κύπρο, Henkel Consumer Brands.