Η L’Oréal γιόρτασε την 30ή επέτειο του διεθνούς της διαγωνισμού Brandstorm, αποκαλύπτοντας τα έργα 27 νέων στον τομέα της ομορφιάς που προκρίθηκαν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Συνολικά, εννέα ομάδες των τριών που εκπροσώπησαν την Αργεντινή, τη Γαλλία, τις Γερμανία-Αυστρία, την Ινδία, την Ινδονησία, την Ιταλία, το Μεξικό, τις Φιλιππίνες και τις Ηνωμένες Πολιτείες, προκρίθηκαν στον τελικό, κατά τον οποίο παρουσίασαν τα έργα τους στην κριτική επιτροπή της L’Oréal.

Η επιτροπή περιελάμβανε μέλη της διοίκησης του Ομίλου L’Oréal και του συνεργάτη τεχνολογίας του Brandstorm, Salesforce. Στον τελικό γύρο, στις τρεις νικήτριες ομάδες που επιλέχθηκαν, προσφέρθηκε τρίμηνη πρακτική άσκηση στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου L’Oréal στο Παρίσι.

Μετά από 30 έτη παρουσίας του, ο διαγωνισμός Brandstorm 2022 κατάφερε να επιτύχει ρεκόρ συμμετοχής, με περισσότερους από 83.000 νέους από 65 χώρες να έχουν εγγραφεί. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού, «Disrupt Beauty 2030», προσκάλεσε τους συμμετέχοντες να φανταστούν κλιμακωτές και βιώσιμες λύσεις για τις κατηγορίες ομορφιάς Inclusion, Green και Tech, ενδυναμώνοντας τις ομάδες, με στόχο να επιφέρουν θετικά αποτελέσματα στο μέλλον.