Ο Tiger Woods, μετά τη λήξη της μακροχρόνιας συνεργασίας με τη Nike, έχει συνάψει συμφωνία με την TaylorMade Golf για τη δημιουργία μιας σειράς ρούχων που θα κάνει το ντεμπούτο της τον Μάιο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Ο 48χρονος σήμερα Woods παίζει ήδη με μπαστούνια της TaylorMade, αφού για πρώτη φορά ένωσε τις δυνάμεις του με τη μάρκα το 2017. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί.

Η TaylorMade, η οποία αποκτήθηκε από τη νοτιοκορεατική εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων Centroid Investment Partners το 2021, ποντάρει ότι ο Woods εξακολουθεί να έχει δύναμη μάρκετινγκ. Η νέα σειρά, που ονομάζεται Sun Day Red από την παράδοση του Woods να φοράει αυτό το χρώμα πουκάμισο κατά τη διάρκεια του τελικού γύρου των τουρνουά, σχεδιάζει να επεκταθεί τελικά σε υποδήματα και ρούχα για γυναίκες και παιδιά. Αρχικά θα πωλείται διαδικτυακά στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Η συνεργασία με τη Nike ήταν μια από τις πιο προσοδοφόρες στην ιστορία του αθλητισμού με τον Woods να κερδίζει περισσότερα από 600 εκατ. δολάρια κατά τη διάρκεια μιας σχέσης που χρονολογείται από το 1996. Είχε επίσης μεγάλο αντίκτυπο και για τις δύο πλευρές, βοηθώντας στην ενίσχυση της δύναμης του αθλητή του και στην οικοδόμηση της νεοσύστατης επιχείρησης γκολφ της Nike.

(Πηγή: Fashion Network)