Με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ γιορτάστηκε το επίσημο λανσάρισμα των καλλυντικών Kylie Cosmetics και Kylie Skin στην ελληνική αγορά. Το λανσάρισμα πραγματοποιείται από τον Όμιλο Σαράντη και την Coty και τα προϊόντα κυκλοφορούν στην Ελλάδα από χθες αποκλειστικά στα Hondos Center, τόσο σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα όσο και οnline.

Στα Hondos Center θα διατίθενται οι σειρές Kylie Cosmetics & Kylie Skin, με ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων για τα χείλη, τα μάτια, το πρόσωπο και το σώμα που περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα για μια ολοκληρωμένη περιποίηση αλλά και δημιουργία των αγαπημένων looks της Kylie, καθώς και τα απόλυτα must-haves της Kylie, όπως το εμβληματικό σετ χειλιών, το Kylighter, την ενυδατική κρέμα προσώπου και την κρέμα ματιών.

Όλα τα προϊόντα είναι vegan, cruelty-free, gluten- free και paraben free. Το 2015, η Kylie Jenner ξεκίνησε την επιχείρησή της στον τομέα της ομορφιάς με το λανσάρισμα των Kylie Lip Kits – μια συλλογή τριών υγρών κραγιόν για τα χείλη με τα αντίστοιχα μολύβια χειλιών. Από τότε, συνέχισε να επεκτείνει την αυτοκρατορία ομορφιάς της δημιουργώντας μια σειρά περιποίησης της επιδερμίδας, καθώς και προϊόντα για τα μάτια, το πρόσωπο και τα χείλη. Όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά που βοηθούν στη βελτίωση και την υποστήριξη της υγιούς εμφάνισης της επιδερμίδας.