Το ανανεωμένο τριώροφο νεοκλασικό κτήριο του Τσίλλερ ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να φιλοξενήσει τον οίκο Venetia Vildridis. Η νέα μπουτίκ παρουσιάστηκε την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου σε δημοσιογράφους, σε ειδική εκδήλωση. Η ιστορία της οικογένειας Vildiridis με την υψηλή κοσμηματοποιία ξεκίνησε πριν από 120 χρόνια και 4 γενιές. Το πρώτο κατάστημα του οίκου στην Αθήνα ήταν το νεοκλασικό κτήριο του Τσίλλερ που άνοιξε τις πόρτες του το 1989 αλλά παρέμενε κλειστό τα τελευταία 10 χρόνια.

Μετά από την πλήρη ανακαίνιση που πραγματοποίησε το αρχιτεκτονικό γραφείο της Ιταλίας D design που ειδικεύεται σε κοσμηματοπωλεία και την τελική «πινελιά» του αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Φρανζολίνι, το κτίριο της οδού Βουκουρεστίου άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για να φιλοξενήσει τις πολυτελείς δημιουργίες του οίκου. Πρωταρχικό ρόλο στη διαδικασία της ανακαίνισης έπαιξε, επίσης, η πολυετής εμπειρία και το μεράκι του Απόστολου Βιλδιρίδη.

Η ανακαίνιση αντανακλά την αφοσίωση του οίκου στην υψηλή αισθητική και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. O οίκος διατηρεί high end συνεργασίες, όπως αυτές με τους κορυφαίους designers Sutra, Amrapali, Mariani, Crivelli, Verdi, Damaso και fashion brands όπως Bea Bongiasca, Netali Nissim, Valentina Ferragni, Chiara Ferragni, Gucci.
Ανάμεσα στις συνεργασίες ξεχωρίζει αυτή με τον οίκο William Goldberg, ο οποίος έχει εφεύρει την δική του κοπή διαμαντιών Ashoka, μια κοπή που θυμίζει το γνωστό emerald cut αλλά έχει τη λάμψη ενός στρογγυλού brilliant cut και μοιράζεται τις αξίες της υψηλής αισθητικής και της πολυτέλειας που ο οίκος Vildiridis πρεσβεύει.