Ο Οίκος Dolce&Gabbana παρουσιάζει την εμβληματική του συλλογή Summer Collection Light Blue Summer Vibes, επαναπροσδιορίζοντας τα 2 εμβληματικά αρώματα για εκείνον και εκείνη. Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ιταλία, χρησιμοποιώντας μόνο πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, τα Light Βlue Summer Vibes, ζωντανεύουν χάρη στην δεξιοτεχνία και την προσοχή στη λεπτομέρεια, αξίες που συναντάμε στο DNA του οίκου Dolce&Gabbana και αποτυπώνονται στη majolica σχεδίαση που κοσμεί τις συσκευασίες.

Μια δημιουργία του αρωματοποιού Olivier Cresp, το Light Blue Summer Vibes Pour Femme, αποκαλύπτει τις φρουτώδεις νότες και την ξυλώδη πινελιά του. Διατηρώντας την κλασική βάση των φρέσκων εσπεριδοειδών, συνδυάζει την γλυκύτητα των ώριμων ροδάκινων στην καρδιά του αρώματος, με νότες περγαμόντου και μια πινελιά ζεστού ξύλου κέδρου που τα εξισορροπεί.
Το Light Blue Summer Vibes Pour Homme, μια δημιουργία του Alberto Morillas, ανήκει στην οικογένεια των ξυλωδών αρωματικών και διαθέτει μια αρωματική φρεσκάδα χάρη στις νότες κυπαρισσιού και τις επιπλέον νότες λεμονιού Σικελίας. Η τελική πινελιά της ξυλώδους ζεστασιάς του κεχριμπαριού, του χαρίζει μια τολμηρή και γλυκιά ζωντάνια.

Οι χαρακτηριστικές συσκευασίες διακοσμούνται με την majolica σχεδίαση, ενώ την κλασσική σιλουέτα των μπουκαλιών ολοκληρώνει το λευκό καπάκι που κοσμεί τις νέες συσκευασίες. Στην καμπάνια, οι πρωταγωνιστές της Bianca Balti και David Gandy, μοιράζονται προσωπικές στιγμές, χαμόγελα, αστεία και αστείρευτο πάθος, αιχμαλωτίζοντας την ενέργεια του καλοκαιριού στην παραλία. Ο σκηνοθέτης Steve Brahms, αποκαλύπτει προσωπικές στιγμές μιας κοινής ζωής γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη, ντυμένες με την μελωδία του Parlami d’amore Mariù.