Δύο αρώματα με επίκεντρο το τριαντάφυλλο επανασυστήνει ο γαλλικός οίκος Francis Kurkdjian, το γυναικείο A la rose και το ανδρικό l’Homme A la rose, από τα αλληλοσυμπληρούμενα Iconic duos του οίκου και αποτέλεσμα της προσωπικής επιθυμίας του αρωματοποιού να δώσει σε άνδρες και γυναίκες τη σύγχρονη εκδοχή του τριαντάφυλλου. Το A la rose κυκλοφόρησε το 2014 και πλέον είναι ένα από τα πιο εμβληματικά αρώματα του οίκου.

Κάθε μπουκάλι περιέχει τουλάχιστον 400 τριαντάφυλλα: 250 Centifolia από την Γκρας με λουλουδάτες νότες και 150 Δαμασκηνά από τη Βουλγαρία με νύξεις από φρέσκο αχλάδι και λίτσι. Οσφρητικά ανήκει στην οικογένεια floral-musky και κυκλοφορεί σε eau de parfum natural spray 70ml και 200ml, travel set, hair mist, body oil, shower cream, body cream. Το l’Homme A la rose αποτελεί την ερμηνεία του αρωματοποιού για ένα τριαντάφυλλο για άντρες.

Έντονα φρέσκες πράσινες νότες από γκρέιπφρουτ συνδυάζονται με Δαμασκηνό τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, ενώ οι ξυλώδεις νότες βάσης δίνουν στο άρωμα αρρενωπή υπογραφή. Οσφρητικά ανήκει στην οικογένεια woody-floral και κυκλοφορεί σε eau de parfum natural spray 70ml. Τα προϊόντα Maison Francis Kurkdjian διατίθενται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα Attica στο City Link και το Golden Hall και στο e-shop των Attica.