Με το νέο Terracotta Concealer εμπλουτίζεται η ρουτίνα ομορφιάς Terracotta. Ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του Terracotta Le Teint, του foundation φυσικής προέλευσης, ο Οίκος Guerlain παρουσιάζει το πρώτο υγρό concealer Terracotta που συνδυάζει τη δύναμη μακράς διάρκειας ενός υγρού concealer με τη λάμψη μιας διορθωτικής πούδρας, για φυσική τελειότητα no-transfer που διαρκεί ως και 24 ώρες.

Η νέα προσθήκη στη συλλογή Terracotta εισάγει ένα απαραίτητο βήμα ομορφιάς για διόρθωση ατελειών, λάμψη σκούρων κηλίδων και ανάδειξη της φωτεινότητας του δέρματος. Προσφέρει εύκολα προσαρμόσιμη κάλυψη, ενώ το αποτέλεσμα παραμένει φυσικό. Πίσω από αυτή την καινοτομία, βρίσκεται μια σύνθεση που ενσωματώνει 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, τα οποία συμπληρώνονται από πρωτοποριακά συστατικά που είναι skincare-based.

Το Terracotta Blush αποτελεί την δεύτερη μεγάλη προσθήκη στο makeup portfolio του Οίκου Guerlain για το πρώτο εξάμηνο του 2024. Με την ανάλαφρη και αέρινη υφή του, το νέο Terracotta ρουζ σε μορφή πούδρας, αναδεικνύει τους φυσικούς τόνους της επιδερμίδας κάτω από ένα απόλυτα ισορροπημένο, προσαρμόσιμο πέπλο χρώματος. Η Violette, MakeUp Creative Director του Οίκου Guerlain, σχεδίασε μια παλέτα με 6 αποχρώσεις ρουζ, αντλώντας έμπνευση από τα χρώματα της γης, σε μια νέα, mini μορφή του εμβληματικού Terracotta. 6 αποχρώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας και τις προσωπικές προτιμήσεις: 3 τόνοι, nude, ροζ και κοραλλί, ο καθένας διαθέσιμος σε δύο εντάσεις, ανοιχτό και σκούρο.