Το Nivea Men παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σειρά, Nivea Men Fresh Kick που καλύπτει όλο το φάσμα της αντρικής περιποίησης. Οι συνθέσεις της νέας σειράς είναι εμπλουτισμένες με νερό κάκτου και μέντα φυσικής προέλευσης. Η σειρά περιλαμβάνει την κρέμα Nivea Men Fresh Cream για το πρόσωπο, το σώμα και τα χέρια, σε μορφή gel, από μέντα 100% φυσικής προέλευσης.

H συσκευασία του προϊόντος αποτελείται από 75% ανακυκλωμένο PET. Επίσης, τα αποσμητικά Nivea Men Cool Kick Fresh Spray και Roll-on χωρίς αιθυλική αλκοόλη, έχουν σύνθεση με νερό κάκτου, που δημιουργεί αίσθημα δροσιάς, ενώ παράλληλα διατηρεί τη μασχάλη στεγνή. Ο Αφρός και το Gel ξυρίσματος Nivea Men Fresh Kick βοηθούν στο βαθύ ξύρισμα, προστατεύοντας από μικρο-κοψίματα και ερεθισμούς, και ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.

Τέλος, το Nivea Men Fresh Kick After Shave Balm έχει ελαφριά σύνθεση hydro-gel με εκχυλίσματα μέντας φυσικής προέλευσης, Iso-Magnesium, Βιταμίνη Ε και Προβιταμίνη Β5. Το Balm απολυμαίνει, προστατεύει την επιδερμίδα από φλεγμονές, ενώ βοηθά στην ανανέωση της επιδερμίδας. Η σύνθεση της After Shave Lotion περιέχει εκχύλισμα μέντας, νερό κάκτου, βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5, ενώ αναζωογονεί την ξυρισμένη επιδερμίδα του προσώπου και προσφέρει άμεση ανακούφιση από το ξύρισμα. Σημειώνεται ότι το brand του Nivea Men ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Beiersdorf AG.