Στην ανακοίνωση νέων βιώσιμων πρακτικών, ώστε να περιοριστεί η σπατάλη υλικών συσκευασίας, προχώρησε η weDo/ Professional. Το brand περιποίησης μαλλιών γνωστό για την οικολογική του συνείδηση, ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας μπάρας Light & Soft No Plastic Solid Shampoo bar – η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για λεπτά έως κανονικά μαλλιά – και τις νέες weDo/ Ανταλλακτικές Συσκευασίες, χρησιμοποιώντας 80% λιγότερο πλαστικό ανά ml2. Απαντώντας στην αυξανόμενη επιθυμία των καταναλωτών για προϊόντα που αποδίδουν, ενώ έχουν μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον, το νέο weDo/ solid shampoo προσφέρει σαφή και απτά οφέλη.

Πρόκειται για ένα πρακτικό, βιώσιμο σαμπουάν σε μορφή μπάρας, χωρίς πλαστικό, που προσφέρει περισσότερες χρήσεις με λιγότερη κατανάλωση νερού σε σύγκριση με τα weDo/ σαμπουάν σε υγρή μορφή. Με σύνθεση από φυσικής προέλευσης συστατικά, το νέο Light & Soft No Plastic Solid Shampoo έχει συστατικά εγκεκριμένα από τις Vegan Society και Cruelty-Free International, σε ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Επίσης, η weDo/ Professional, για να βοηθήσει τους επαγγελματίες κομμωτές-συνεργάτες της να μεταβούν σε μία πιο βιώσιμη καθημερινότητα, προσφέρει ένα Σύστημα Επαναπλήρωσης αποκλειστικά στο κομμωτήριο, για να ενσωματώνουν και να χρησιμοποιούν τις ανταλλακτικές συσκευασίες. Με κομψό σχεδιασμό για πρακτική χρήση, το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα επαναπλήρωσης διαθέτει ανακυκλώσιμο πλαίσιο κατασκευασμένο από 92% ανακυκλωμένο πλαστικό. Είναι εύκολο στη χρήση ενώ επιτρέπει την αλλαγή της νέας συσκευασίας χωρίς διαφυγές στη βάση.