Η Frezyderm παρουσιάζει ένα νέο πρωτόκολλο αναδιαμόρφωσης σιλουέτας, που αποτελείται από τρία νέα προϊόντα, με λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται άμεσα, ώστε να επιτρέπει το άμεσο ντύσιμο μετά την εφαρμογή, χωρίς να λερωθούν τα ρούχα. Το Triple Effect Body Contouring Frosted Gel για μείωση της κυτταρίτιδας και του όγκου των λιποαποθηκών είναι ιδανικό για εντατικό αδυνάτισμα και σύσφιγξη σε μηρούς, γλουτούς, μπράτσα και κοιλιά. Διαθέτει καινοτομία ενεργών συστατικών που μιμείται τα σωματομετρικά οφέλη της αερόβιας άσκησης: ο μυϊκός τόνος βελτιώνεται, η συσσώρευση λίπους μειώνεται, η μικροκυκλοφορία ενισχύεται και οι πόντοι μειώνονται.

Το ABD Reform Skin Tensioner Cream Gel είναι κρέμα-τζελ που επαναφέρει την ελαστικότητα και την αρχική όψη του δέρματος μετά από περιόδους έντονης χαλάρωσης, σε κοιλιά, μηρούς, γλουτούς και μπράτσα, μετά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, κατά τη διάρκειά της δίαιτας ή μετά από απότομη ή μεγάλη αλλαγή βάρους. Διαθέτει Τεχνολογία Drain Effect, για άμεση απορρόφηση δραστικών συστατικών και ταυτόχρονη αποσυμφόρηση.

Τέλος, το Up Confidence Bust Recovery Cream Gel είναι κρέμα-τζελ που επαναφέρει τον όγκο και το σχήμα του στήθους και των γλουτών, μετά από εγκυμοσύνη, θηλασμό ή παρατεταμένη δίαιτα, ιδανική για το πεσμένο και το ατροφικό στήθος. Προσφέρει σύσφιγξη και ανόρθωση, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και λιπογένεση για φυσικό γέμισμα, ενυδάτωση και τονικότητα στο σημείο για αισθητό αποτέλεσμα σφριγηλότητας.