Νέα σελίδα για το Hard Rock Cafe Athens, το οποίο άνοιξε το δεύτερο Pop Up Store στον Πειραιά με σκοπό να εξυπηρετήσει το κοινό των κρουαζιερόπλοιων, μετά την επιτυχία του πρώτου Pop Up Store που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό τον Μάιο του 2018. Το νέο Pop Up Store βρίσκεται στην Ακτή Μιαούλη, στο Κεντρικό Λιμάνι του Πειραιά, το οποίο θα λειτουργεί μόνο τις ημέρες και ώρες που ο σταθμός εξυπηρετεί το κοινό της κρουαζιέρας.

Ο χώρος του νέου καταστήματος προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει μια γκάμα από αυθεντικά αξεσουάρ, αλλά και ρούχα με το λογότυπο του Hard Rock Cafe της Αθήνας, καθώς και τη νέα συλλογή ρούχων με την υπογραφή του θρυλικού ποδοσφαιριστή Lionel Messi. Η συλλογή της Hard Rock Cafe Athens σε συνεργασία με τον Lionel Messi, ο οποίος θα αποτελέσει τον πρεσβευτή της Hard Rock International για τα επόμενα πέντε χρόνια, περιλαμβάνει ενδύματα με τα πιο χαρακτηριστικά σύμβολα του θρυλικού παίκτη, όπως το λιοντάρι, τον αριθμό 10 και το δικό του, προσωπικό λογότυπο.

H συλλογή αυτή έρχεται να ενταχθεί στην εμβληματική σειρά προϊόντων της μάρκας, που διατίθεται σε όλα τα φυσικά καταστήματα ή στο https://shop.hardrock.com/en-us/messi. Από την έναρξη του πρώτου Hard Rock Cafe στο Λονδίνο το 1971, η Hard Rock International, εκτός από την εμπειρία εστίασης, συνεχίζει να παρέχει στο κοινό μέσα από τις συνεργασίες της, αξεσουάρ συλλεκτικής αξίας.