Η Triumph ανακοινώνει την εξέλιξη του παγκόσμιου brand vision και της οπτικής ταυτότητάς της. Η στρατηγική θα εφαρμοστεί σε όλες τις αγορές και έχει σχεδιαστεί με βασικό γνώμονα τη φιλοσοφία της εταιρείας ότι όλες οι γυναίκες οφείλουν να αποδεχθούν την ατομικότητα και τη μοναδικότητά τους. Σημειώνεται ότι η Triumph πραγματοποίησε έρευνα σε 20.000 γυναίκες παγκοσμίως, μέσα από την οποία αναδείχθηκε το πόσο έχουν αλλάξει οι ζωές των γυναικών, οι αντιλήψεις και οι ανάγκες τους.

Βασικό εύρημα ήταν ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, οι γυναίκες επαναξιολογούν τι έχει πραγματική σημασία στη ζωή τους και δεν επιθυμούν να απεικονίζονται πια με κοινότυπο ή μη συναφή τρόπο. Σε αυτήν την κατεύθυνση, οι νέες καμπάνιες θα υπερβούν το προϊοντικό πλαίσιο και θα είναι σχεδιασμένες με αληθινές και προσιτές εικόνες, ώστε κάθε γυναίκα να αισθάνεται ότι το brand την αντιπροσωπεύει. Νέο concept έχει σχεδιαστεί και για τα καταστήματα, με modular στήσιμο και ψηφιακά στοιχεία για premium εμπειρία bra-fitting.

Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει την πορεία της προς τη βιωσιμότητα, ανακοινώνοντας την πιστοποίηση των ιδιόκτητων κέντρων παραγωγής και διανομής, σύμφωνα με τους φορείς Global Organic Textile Standard (GOTS) και Global Recycled Standard (GRS). Η Triumph θα λανσάρει τα πρώτα προϊόντα της με πιστοποιήσεις GOTS και GRS τη σεζόν Α/Κ23, ενώ στόχο έχει έως το 2025 να έχει αντικαταστήσει το 60%-80% των κατηγοριών της με α’ ύλες και βασικά υλικά που είναι βιώσιμα, βάσει αντίστοιχης πιστοποίησης.’