Η Lancôme λανσάρει το νέο άρωμα Idôle Now, το οποίο υποστηρίζει μια υπεύθυνη αρωματοποιία, ενώ παράλληλα ενσαρκώνει τις αξίες της κοινότητας Idôle. Εμπνευσμένο από ένα πιο λαμπρό αύριο, το Idôle Now εκφράζει μέσα από το άρωμα και την καμπάνια του την παρόρμηση της ένταξης στο κίνημα μιας ομάδας γυναικών που ενώνουν τις δυνάμεις τους και απελευθερώνουν την ισχύ τους. Απευθυνόμενη σε όλες τις γυναίκες παγκοσμίως, η Lancôme αποκαλύπτει μια γυναικεία καμπάνια που παρουσιάζει την ambassador του Idôle, Zendaya, πιο ατίθαση και πιο τολμηρή, επιτυχημένη, δυνατή και έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο. Την καμπάνια έχει δημιουργήσει η βραβευμένη σκηνοθέτρια Jessy Moussalem.

Το άρωμα, φέροντας την υπογραφή των τριών αρωματοποιών που συνέθεσαν το αρχικό eau de parfum, των Shyamala Maisondieu Nadègele Garlantezec και Adriana Medina από τη Givaudan, παρουσιάζει μια νέα προσέγγιση του λουλουδάτου χαρακτήρα του αρχικού Idôle. Το αναβαθμισμένο τριαντάφυλλο έχει πιο εντυπωσιακό οσφρητικό προφίλ που εκφράζει όλες τις φυσικές πτυχές του εμβληματικού λουλουδιού του Οίκου, χάρη σε μια πρωτοποριακή διαδικασία επαναχρησιμοποίησης του συστατικού.

Η «φυσική» ορχιδέα αποκαλύπτει το πουδρέ άρωμα ορχιδέας Μαλαισίας μέσα από μια συμφωνία που λαμβάνεται μέσω τεχνολογίας HeadSpace, η οποία επιτρέπει στους αρωματοποιούς να αναπαράγουν το άρωμα χωρίς να συλλέξουν ή να καταστρέψουν το λουλούδι. Τέλος, το επαυξημένο δίδυμο βανίλιας περιέχει εκχύλισμα βανίλιας και βανιλίνη φυσικής προέλευσης που λαμβάνεται από την επαναχρησιμοποίηση του συστατικού: με τη χρήση βιοτεχνολογίας, η βανιλίνη αποκτά δεύτερη ζωή και νέα διάσταση. Το νέο λουλουδάτο άρωμα Idôle Now αναδίδει επίσης τη ζουμερή φρεσκάδα μιας συμφωνίας αχλαδιού και τον ζωηρό ξυλώδη χαρακτήρα του πατσουλί.