Ο οίκος Givenchy λανσάρει το νέο λουλουδένιο άρωμα Givenchy Irresistible Rose Velvet Eau de Parfum, στο οποίο το βελούδινο τριαντάφυλλο συναντά το λευκό πατσουλί. Εμπλουτισμένο με νότες κορυφής από μαύρο φραγκοστάφυλο, αυτό το κομψό γυναικείο άρωμα αποκαλύπτει τη βελούδινη θηλυκότητα του τριαντάφυλλου, χαρακτηριστική νότα της σειράς Irresistible.
Το Irresistible Rose πλαισιώνεται από τα τριαντάφυλλα Δαμασκηνού, που καλλιεργούνται στην Τουρκία για τον οίκο Givenchy και αποτελείται από αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, που χρησιμοποιούνται συχνά στην αρωματοποιία.

Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου εμπλουτίζεται με το ροδόνερο για να δημιουργήσει ένα φρέσκο και φυσικό άρωμα που πλησιάζει τη μυρωδιά ενός πραγματικού λουλουδιού. Το τριαντάφυλλο του Irresistible συγκεντρώνεται σε συνεργασία με αγρότες με βιώσιμο τρόπο, με σεβασμό στη φύση. Στις νότες κορυφής, το ροζ πιπέρι Μαδαγασκάρης, το πατσουλί και το μαύρο φραγκοστάφυλο, ενισχύουν τη θηλυκότητα του Velvet Rose. Στην καρδιά κυριαρχεί το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και ροδόνερο για να προσφέρει ένα φυσικό άρωμα, ενώ η βάση είναι το λευκό πατσουλί για μια αισθησιακή υπογραφή. Το μπουκάλι του Rose Velvet διαθέτει ένα κομψό design σε ροζ απόχρωση, με χαρακτηριστικό το πολύπλευρο πρίσμα. Διατίθεται σε συσκευασίες 35ml, 50ml και 80ml, από τη Notoscom.