Η Haralas αναπτύσσει το δίκτυο καταστημάτων της, με ένα νέο concept store στην καρδιά της Λάρισας, στην οδό Κούμα 12. Σε έναν χώρο που κυριαρχεί η μινιμαλιστική αρχιτεκτονική κομψότητα, διατίθενται τα υποδήματα και αξεσουάρ δημοφιλών lifestyle fashion brands, όπως Michaekl Kors, DKNY, Nine West, Dr. Martens, Ugg, Carrano, Tous, Guess, JW Pei, Ted Baker, Plein Sport, Toms, Birkenstock, Boss Shoes, Gant, Camper, Hoka και Converse. Ο εσωτερικός σχεδιασμός του καταστήματος είναι μια ωδή στη διακριτική πολυτέλεια, ενώ η χρωματική παλέτα παραπέμπει σε εκλεπτυσμένη απλότητα. Ένα αρμονικό μείγμα λευκού, γαλάζιου και tangerine δημιουργεί μια ζωντανή αλλά ταυτόχρονα γαλήνια ατμόσφαιρα, αποπνέοντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον για τον επισκέπτη.

Ο διάκοσμος εμπλουτίζεται από την αλληλεπίδραση των χάλκινων καθρεφτών και τις ευρηματικές χρήσεις του χάλυβα, συνδυάζοντας γυαλιστερά και ματ φινιρίσματα. Εμπνευσμένο από απλές αρχιτεκτονικές γραμμές και σε συνδυασμό με την ανοιχτή και ψηλοτάβανη όψη του καταστήματος, επιτυγχάνεται η αδιάλειπτη οπτική επαφή από τον εξωτερικό χώρο έως το εσωτερικό τμήμα.

Η ανοιχτή πρόσοψη μαγνητίζει εξ’ αρχής την προσοχή του επισκέπτη ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια απρόσκοπτη θέα στο εσωτερικό του καταστήματος. Ηighlight αποτελεί το φωτεινό catwalk, που οδηγεί τους πελάτες μέσα από μια έκθεση των τελευταίων συλλογών της Haralas. Το νέο κατάστημα Haralas, με τη φρέσκια σχεδιαστική ματιά, εναρμονίζεται πλήρως με τη νέα, ανανεωμένη ταυτότητα της εταιρείας και υπόσχεται να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία στον σύγχρονο καταναλωτή.