Ο οίκος Burberry παρουσιάζει το νέο γυναικείο άρωμα Burberry Goddess Eau de Parfum, στην καμπάνια του οποίου πρωταγωνιστεί η βρετανικής και γαλλικής καταγωγής ηθοποιός Emma Mackey, νέα πρέσβειρα του οίκου Burberry Beauty. Η καμπάνια παρουσιάζει μια ιστορία αυτο-ανακάλυψης, εμπνευσμένη από τη συλλογική δύναμη και την επιβολή που χαρακτηρίζει μία αγέλη από λέαινες. Μέσα από γνήσια πλάνα με λέαινες στο φυσικό τους περιβάλλον και με τη χρήση της CGI τεχνολογίας, ο οίκος Burberry δημιουργεί ένα φανταστικό κόσμο όπου η Emma Mackey και η αγέλη γίνονται ένα.

Το άρωμα αποτελεί μία gourmand οσφρητική δημιουργία στην οποία πρωταγωνιστεί ένα τρίπτυχο από ξεχωριστές βανίλιες, ένα infusion βανίλιας, το Firgood, γνωστό και ως Χαβιάρι Βανίλιας, το οποίο χρησιμοποιείται πρώτη φορά σε άρωμα και το Absolute Βανίλιας. Το συστατικό αυτό τυλίγεται με νότες Λεβάντας Diva από την Προβηγκία και γήινες νότες κακάο και ρίζας τζίντζερ, που χαρίζουν αρωματική ισορροπία σε κάθε βανίλια.

Το Burberry Goddess Eau de Parfum αποτελεί το πρώτο refillable άρωμα του οίκου. Η χρυσή ετικέτα στη συσκευασία του αρώματος είναι εμπνευσμένη από την εμβληματική καπαρντίνα του οίκου και παραπέμπει στη μακροχρόνια κληρονομιά του, ενώ το μπουκάλι με αναφορές από παλαιότερο άρωμα του οίκου εκσυγχρονίζεται με ένα χρυσό μετάλλιο.
To άρωμα διατίθεται στην ελληνική αγορά από τη Sarantis Group.