Νέες συσκευασίες αφρόλουτρων Palmolive από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό θα κυκλοφορήσουν το Μάιο. H κίνηση αυτή της Colgate-Palmolive αποτελεί μέρος ενός μακροπρόθεσμου οράματος βιωσιμότητας της εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει τη χρήση 100% ανακυκλώσιμης, επαναχρησιμοποιούμενης ή φυσικά διασπώμενης συσκευασίας σε όλη τη σειρά Palmolive έως το 2025.

Ο Rani Al Hajji, Γενικός Διευθυντής Ευρώπης του Τομέα Προσωπικής Περιποίησης στην Colgate-Palmolive δήλωσε: «Το Palmolive, ως η μεγαλύτερη μάρκα Προσωπικής Περιποίησης στην Ευρώπη, είναι αφοσιωμένο στο να βελτιώσει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα και κάθε χρόνο κάνει βήματα προκειμένου να το πετύχει.

Η αφαίρεση του παραδοσιακού πλαστικού από την σειρά αφρόλουτρων σηματοδοτεί απλά ένα βήμα στην πορεία μας προς ένα μέλλον απαλλαγμένο από την σπατάλη πλαστικού. Αναγνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούν να γίνουν, και αυτός είναι και ο λόγος που ψάχνουμε συνεχώς καινοτόμους τρόπους για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας παρέχουν στους καταναλωτές μία ευχάριστη εμπειρία ντους, χωρίς επιβλαβείς συνέπειες για το περιβάλλον».