Η Estée Lauder παρουσιάζει τις κρέμες Revitalizing Supreme+ Youth Power Creme και Revitalizing Supreme+ Bright Power Soft Creme, σε νέες συσκευασίες που αναπληρώνονται. Πρόκειται για ένα refill που προσαρμόζεται στο βάζο της Revitalizing Supreme+ Youth Power Creme με εύκολο τρόπο, και συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του βάρους της συσκευασίας κατά 90%.

Η σειρά ενυδάτωσης Revitalizing Supreme+ αποκαλύπτει μία πιο ανορθωμένη επιδερμίδα σε 3 βασικές ζώνες του προσώπου- τα ζυγωματικά, τις ρινοχειλικές πτυχές και το πιγούνι- αφήνοντας τα περιγράμματα να φαίνονται πιο σμιλευμένα, με καθαρά όρια. Η επιδερμίδα δείχνει πιο σφριγηλή, με βελτιωμένη πυκνότητα και ελαστικότητα, ενώ παράλληλα η εμφάνιση ρυτίδων και γραμμών – συμπεριλαμβανομένης της δύσκολης περιοχής του λαιμού- μειώνεται σημαντικά.

Η σειρά διαθέτει το αποκλειστικό εκχύλισμα Hibiscus Morning Bloom, 99% φυσικής προέλευσης, που αξιοποιεί τη δύναμη της φύσης για να ενισχύσει το φυσικό κολλαγόνο της επιδερμίδας. Το αποκλειστικό εκχύλισμα Moringa είναι ένα ισχυρό συστατικό φυσικής προέλευσης, που βοηθά στην ενεργοποίηση των πολλαπλών μηχανισμών αντιγήρανσης της επιδερμίδας, βοηθώντας επίσης στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που προκαλούν ορατή γήρανση. Τέλος, η τεχνολογία Collagen-Boosting έχει σχεδιαστεί ειδικά από τους επιστήμονες της Estée Lauder για να βοηθήσει στην ενίσχυση της παραγωγής του φυσικού κολλαγόνου της επιδερμίδας και να επαναφέρει τη σφριγηλότητά της.