Τρεις νέες συνεργασίες στον χώρο της μόδας ανακοινώθηκαν και συγκεκριμένα μεταξύ Lacoste και Thrasher, Aquazzura και Swarovski, καθώς επίσης Max & Co. και Duro Olowu.
Η Lacoste συνεργάζεται με το περιοδικό των σκέιτερς, Thrasher, για τη δημιουργία σειράς εμπνευσμένης από το streetwear, στην οποία αναμειγνύονται τα λογότυπα των δύο brands για να σχηματίσουν έναν φλεγόμενο κροκόδειλο.

Η συλλογή περιλαμβάνει T-shirts, hoodies, φόρμες και κάλτσες, με έμπνευση από το σκέιτμπορντ και τη γενέτειρα του Thrasher, Σαν Φρανσίσκο. Τα προϊόντα διατίθενται σε τιμές 90-185 δολάρια, σε καταστήματα Lacoste και την ιστοσελίδα της. Για την επέτειο των 10 χρόνων της, η Aquazzura λανσάρει το νέο της θηλυκό πέδιλο Aura, σε περιορισμένη έκδοση, με διακόσμηση από κρυστάλλους Swarovski στο τακούνι και το λουράκι του αστραγάλου. Ειδικά για το τακούνι, η Swarovski ανάπτυξε αποκλειστικά, μάξι οκταγωνικούς κρυστάλλους σε ειδικά χρώματα. Το σχέδιο θα κυκλοφορήσει σε 5 χρώματα και συνδυασμούς υλικών.

Η συλλογή-κάψουλα θα διατεθεί σε καταστήματα Aquazzura και Swarovski, αλλά και online, στις σελίδες των 2 εταιρειών.
Τέλος, η Max & Co. συνεργάζεται με τον σχεδιαστή Duro Olowu σε συλλογή που αντλεί έμπνευση από τη δουλειά του καλλιτέχνη και φωτογράφου Luigi Ghirri και ονομάζεται People, Places, Color. Η συλλογή, η οποία θα λανσαριστεί τον Φεβρουάριο 2023, αποτελείται από παντελόνια, σακάκια, φορέματα και πουκάμισα με πολύχρωμα μοτίβα, τα οποία συνδυάζονται μεταξύ τους. Οι συλλογές συνεργασίας &Co.llaborations της Max & Co. έχουν στόχο τη σύνδεση με δημιουργικούς φίλους της μάρκας που καλούνται να την επανερμηνεύσουν.

(Πηγή: Wwd.com)