Η Stefania Frangista παρουσιάζει νέες συλλογές μαγιό και resortwear για τη σεζόν Α/Κ 2022, με καμπάνια σε επιμέλεια του φωτογράφου Χάρη Φαρσαράκη. Η συλλογή μαγιό αποτελείται από μπικίνι και ολόσωμα με cut-outs και διακοσμητικά στοιχεία, με σχεδιασμό που εξασφαλίζει άνεση και σωστή εφαρμογή σε κάθε σωματότυπο και κυρίαρχα υφάσματα τις πετσετέ και γκοφρέ υφές.

Η συλλογή resortwear περιλαμβάνει εφαρμοστά πλεκτά φορέματα, παρεό, σατέν πουκαμίσες και σορτς, σε χρώματα φλούο γαλάζιο, papaya, μπεζ, μαύρο, ασπρόμαυρα και χρωματιστά animal prints. Μετά από προϋπηρεσία σε οίκους όπως oι Calvin Klein και Alexander McQueen, το 2009 η Στεφανία Φραγκίστα επέστρεψε στην Ελλάδα και δημιούργησε αρχικά την ετικέτα Pink Sands και στη συνέχεια το ομώνυμο label της.

Και οι δύο ετικέτες ακολουθούν ηθικές πρακτικές σε όλα τα στάδια της παραγωγής, με υψηλής ποιότητας υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, που αντέχουν στον χρόνο και τη φθορά. Σημειώνεται ότι τα μαγιό ράβονται στην Ελλάδα. Οι σειρές διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica, επιλεγμένες μπουτίκ, exclusive pop-up stores, πολυτελή ξενοδοχεία και online στο www.stefaniafrangista.com.