Μία νέα αγοραστική και lifestyle εμπειρία περιμένει τους επισκέπτες του Attica City Link, μετά τον επανασχεδιασμό του 3ου και 4ου ορόφου. Συγκεκριμένα, o 3ος όροφος, ο οποίος αποτελεί πλέον τον μεγαλύτερο χώρο sportswear, outdoor και casual ντυσίματος στο κέντρο της Αθήνας, φιλοξενεί τις δημοφιλέστερες μάρκες του παγκόσμιου sportswear, δημιουργώντας άλλη μία καινοτόμο αγοραστική εμπειρία.

Συγκεκριμένα, η Levis θα εγκαταστήσει το πρώτο Levi’s Tailor Shop στην Ελλάδα και ένα από τα ελάχιστα στην Ευρώπη, στο οποίο οι πελάτες θα μπορούν να «προσωποποιήσουν» το jean τους με badges και κεντήματα, ενώ η Saucony θα έχει διάδρομο τρεξίματος για να δοκιμάζει ο πελάτης τα παπούτσια πριν την αγορά τους και η Babolat θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να πλέξουν τη δική τους ρακέτα. Παράλληλα, ο 4ος όροφος δίνει νέο νόημα στο luxury shopping φιλοξενώντας δημοφιλή γυναικεία brands ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ.

Τα δημοφιλή γαλλικά brands, Sandro και Maje προστίθενται στη συλλογή, ενώ το brand Tory Burch θα έχει ολοκληρωμένη παρουσία με το πρώτο flagship shop-in-shop στην Ελλάδα που θα συμπεριλαμβάνει εκτός από τσάντες και παπούτσια και σειρά ρούχων και κοσμημάτων. Επιπλέον, στον όροφο προστίθεται ακόμα ένα τμήμα με κοσμήματα, καθώς και corners με home accessories και candles & diffusers, ενώ η Kathy Heyndels εκτός από τις συλλογές της, θα έχει ειδικό corner με νυφικά.