Η Garnier Ambre Solaire, εξελίσσει τις σειρές Sensitive Advanced και Super UV, ενσωματώνοντας την καινοτόμο τεχνολογία Netlock στη σύνθεσή τους, για υψηλή αντοχή στο νερό, αντοχή στον ιδρώτα και την άμμο και 0% λιπαρότητα και κολλώδη υφή. Ειδικότερα η σειρά Super UV, μέσα από την τεχνολογία Netlock, εμπλουτίζεται με ενεργά συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ και η γλυκερίνη. Η τεχνολογία Netlock αιχμαλωτίζει τα έλαια και τις ακτίνες UV σε μικροκρυστάλλους, οι οποίοι δημιουργούν ένα πλέγμα στην επιδερμίδα βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και προσφέροντας παράλληλα υψηλή UVB & UVA προστασία.

Οι μικροκρύσταλλοι σχηματίζουν ένα εξαιρετικά λεπτό πλέγμα το οποίο μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και προσφέρει κάλυψη μακράς διαρκείας. Επιπλέον, η Garnier Ambre Solaire με στόχο τη βιωσιμότητα, δημιουργεί συγκεκριμένους κωδικούς με πιο βιώσιμες συσκευασίες. Σε συνεργασία με την Albea, δημιούργησε ένα νέο είδος σωληνάριου για προϊόντα ομορφιάς, στο οποίο ένα μεγάλο κομμάτι πλαστικού έχει αντικατασταθεί από πιστοποιημένη χάρτινη πρώτη ύλη, που μετά τις σειρές Garnier Bio και Garnier Botanic Therapy, χρησιμοποιείται και στα αντηλιακά της προϊόντα.

Η ποσότητα του πλαστικού έχει μειωθεί κατά 48% και προωθείται η χρήση χαρτονιού, το οποίο αποτελεί ανανεώσιμη πρώτη ύλη. Οι υπόλοιπες συσκευασίες Ambre Solaire είναι οικολογικά σχεδιασμένες και φτιαγμένες από PCR, ενώ έχει ενσωματωθεί ελαφρύτερο καπάκι με λιγότερο πλαστικό. Σημειώνεται ότι το brand της Garnier Ambre Solaire ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της L’Oréal.