Η Levi’s παρουσιάζει τη νέα της συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, η οποία είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη σε συνεργασία με τη Safilo. Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως Levi’s διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία λειτουργικών και μοντέρνων μοντέλων, που εκφράζουν το ανεπιτήδευτο καλιφορνέζικο στιλ, αντλώντας έμπνευση από τις αποχρώσεις της συλλογής denim της Levi’s και συνδυάζονται με τις ζεστές αποχρώσεις των χρυσών και ασημί καθρεπτέ φακών, αλλά και με πιο κλασσικούς και διακριτικούς τόνους του μαύρου, του καφέ ή του γκρι.

Η νέα κολεξιόν λανσάρει την capsule συλλογή γυαλιών «Responsibly-Made», που περιλαμβάνει μια επιλογή γυαλιών ηλίου κατασκευασμένων με υλικά βιολογικής βάσης, που προήλθαν από βιώσιμο καστορέλαιο, σύμφωνα με τη δέσμευση της εταιρείας να συμβάλλει στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στον πλανήτη μέσα από την χρήση πιο υπεύθυνων μεθόδων παραγωγής.

Η συλλογή περιλαμβάνει, επίσης, μια σειρά μοντέλων από Hexatate, μια καινοτόμα πατενταρισμένη ακρυλική ρητίνη με πιο ισχυρές τεχνικές και μηχανικές ιδιότητες από το ασετάτ για ακόμη πιο σταθερούς σκελετούς. Η πρώτη capsule sustainable συλλογή γυαλιών της Levi’s περιλαμβάνει γυαλιά ηλίου από υλικά βιολογικής βάσης που σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της μάρκας «Responsibly-Made».