Η Tommy Hilfiger παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών Tommy Hilfiger Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τη Safilo. Η νέα συλλογή διαθέτει γυαλιά ηλίου και οράσεως που αντλούν έμπνευση από τη δεκαετία του 90, όπως επίπεδες υπερμεγέθεις μάσκες και καμπυλωτά γυαλιά ηλίου σε pilot shape. Ειδικότερα, τα γυαλιά ηλίου
TH 1796/S διατίθενται σε ματ μαυρισμένο ασημί με μπλε φακούς, σκούρο μαυρισμένο ασημί με γκρι φακούς, χρυσό με πράσινους φακούς και μαυρισμένο ασημί/μαύρο με καφέ/χρυσούς φακούς, τα θηλυκά γυαλιά οράσεως σε σχήμα «cat eye» έχουν μεταλλικό σχέδιο που συνδυάζεται με περιγράμματα από ασετάτ διπλής επίστρωσης, ενώ οι βραχίονες έχουν εύκαμπτες σαρνιέρες, τον ελαφρύ σχεδιασμό και λεπτά ακροβραχιόνια από ασετάτ.

Τα γυαλιά οράσεως TH 1837 διατίθενται σε ροζ/ταρταρούγα, γκρι/μαύρο, κερασί/ροζ και γαλάζιο/μπλε, ενώ τα γυαλιά ηλίου TH 1805/S διατίθενται σε μπλε ματ με κόκκινους καθρεπτέ φακούς, μαύρο ματ με ασημί φακούς, γκρι ματ με μπλε καθρεπτέ φακούς, μαύρο ματ με γκρι φακούς, και ταρταρούγα ματ με καφέ φακούς. Τέλος, τα σπορ γυαλιά οράσεως είναι έχουν καμπυλωτή, ορθογώνια φόρμα και τους μπιζουτέ βραχίονες που φέρουν ελαστικά ακροβραχιόνια και την σημαία Tommy Hilfiger στα πλαϊνά, και διατίθενται σε μαύρο ματ, γκρι ματ, μπλε ματ και διάφανο ματ.