Η Missoni παρουσιάζει τη νέα Συλλογή Γυαλιών Ανοιξη/Καλοκαίρι 2021, που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με το Safilo. Στη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως η εμπνευσμένη από την δεκαετία του ‘70 αίσθηση των νέων γυαλιών ηλίου, εκφράζεται μέσα από τις υπερμεγέθεις τετραγωνισμένες ή στρογγυλεμένες φόρμες, που συνδυάζονται με πρωτοποριακές τεχνολογίες. Τα χαρακτηριστικά, πλεκτά, γραφιστικά μοτίβα της Μissoni, όπως το θρυλικό Ζik-Zak της μάρκας, αποτελούν σημείο αναφοράς για τα νέα γυαλιά οράσεως από ασετάτ και υπογραμμίζονται, είτε από αυθεντικά υφάσματα Missoni που έχουν ενσωματωθεί στον σκελετό ή από τις καινοτόμες, τρισδιάστατες εκδοχές τους.

Η συλλογή περιλαμβάνει τα Missoni Fabric – Γυαλιά Ηλίου Limited Edition από ασετάτ που συνδυάζονται με ένα made in Italy μεταξωτό μαντήλι Missoni, το οποίο μπορεί να κρεμαστεί από το δέρμα που φέρει το λογότυπο Missoni, ή να φορεθεί είτε περασμένο από το μεταλλικό τρουκ ή και να τυλιχθεί στο κεφάλι, το λαιμό ή τους ώμους, ως ευέλικτο αξεσουάρ.

Τα γυαλιά ηλίου διατίθενται σε μπορντό με κόκκινους φακούς, μπεζ της άμμου με κάμελ φακούς, πράσινη ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς. Επίσης, η Missoni Fabric – Συλλογή Heritage περιλαμβάνει διαχρονικά γυαλιά ηλίου και οράσεως του οίκου τα οποία εμπλουτίστηκαν με αυθεντικά υφάσματα Missoni, τα οποία ενσωματώθηκαν προσεκτικά στον σκελετό, χρησιμοποιώντας μια μοναδική made in Italy διαδικασία κατασκευής.