Με μήνυμά της «See you out there», η Fjällräven παρουσιάζει τη νέα της συλλογή για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, με ανδρική και γυναικεία σειρά. Πιστή στη δέσμευσή της να κάνει τη φύση προσιτή σε όλους, αναπτύσσει λειτουργικό ρουχισμό και εξοπλισμό, με χαρακτηριστικά παραδείγματα το γυναικείο Abisko Trekking Pro κολάν, το ανδρικό Keb Agile παντελόνι και την ανανεωμένη σειρά Vardag. Το νέο γυναικείο κολάν Abisko Trekking Pro έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες γυναικών πεζοπόρων, επιτρέποντας ελευθερία κινήσεων, ενώ είναι ανθεκτικό στην τριβή και στεγνώνει εύκολα.

Το ανδρικό παντελόνι πεζοπορίας Keb Agile είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο και το υλικό G-1000 Air stretch, για επιπλέον ελαστικότητα και ανθεκτικότητα.
Η σειρά Vardag ανανεώνεται με ελαφριά fleece πουλόβερ με τσέπες με φερμουάρ, από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Ο χρωματισμός τους πραγματοποιείται με τη χρήση πιο βιώσιμης διαδικασίας, που απαιτεί 70% λιγότερο νερό και 80% λιγότερες χημικές ουσίες συγκριτικά με τις συμβατικές τεχνικές. Η Fjällräven σήμερα διατίθεται σε περισσότερες από 70 χώρες και στην Ελλάδα από τη Freedom Ltd.